10 port 100 port
Kycklingfiléer 10 st 100 st
Cayennepeppar 1,5 krm 6 krm
Curry 1 msk 5 msk
Vitlöksklyftor 4 st 30 st
Purjolök 1 st 10 st
Röd paprika 2 st 20 st
Grön paprika 2 st 20 st
Tomatpuré 1 dl 5 dl
Soya 2 msk 20 msk
Grädde 6 dl 6 l
Crème fraiche 4 dl 4 l
Salt och grovmalen svartpeppar
Skär kycklingen i bitar och bryn dem med salt och peppar, lägg dem åt sidan.
Bryn purjolök, paprika, vitlök, curry, cayennepeppar,
Tillsätt tomatpuré, soya, vispgrädde och den brynta kycklingen.
Låt koka i 10 minuter.
Tillsätt crème fraiche.
Servera med pasta eller ris och en grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar